Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenine sahip tamamlanmak kocaman bir avantajdır. Elbet bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine ehil tamamlanmak muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları intizamlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın kalıplı çtuzakışmasını temin etmek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yerı rabıta opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dizi ile elan kesif yararlanma esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sebebiyle kapılar beis görmez.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, orantılı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri Yangın Çıkış Kapısı incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page